Мада, има и јако љубоморних жена.
Како оне да поступају кад их муж превари?
Као Талибани?
Мада, има и јако љубоморних жена.
Како оне да поступају кад их муж превари?
Као Талибани?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ПА ВИДИТЕ ЖЕМСКЕ , ВИ СТЕ ЖЕМСКЕ А МИ СМО МУШКИ ВАС ПАР УВЕК ИМА ЈЕДНОГ МУШКОГ. ТАКО ЈЕ ТО У ПРИРОДИ МЕЂУ СИСАРИМА.
ЖИСТА ПРИРОДА ВАМА ОНО ЈАЈАШЦЕ САЗРИ ЈЕДАРЕД МЕСЕЧНО А НАМА МИЛИОНЧИЋИ СВАКИ ДАН
Добро, и?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ljubomora,jednako nesigurnost,jednako sumnja,jednako posesivnost,jednako...pa puno toga...meni je brak pukao upravo zbog toga...godinama sam bila pod lupom,svako moje kasnjenje sa posla je okarakterisano kao moguca prevara,svaki telefonski poziv...to je vec preslo u patologiju...ljubomora nije zdrava i jedino sto moze da se desi,jeste da se unisti veza...naravno da ima zena kojima to prija i koje smatraju da je to dokaz ljubavi,ali po meni,to je cista nesigurnost patnera koji ne smatra da je dovoljno dobar te da ce biti ubrzo zamenjen pa se ponasa u skaldu sa tim misljenjem...
Jednostavno, ono što ne znam dobro je, ali ako je nešto očigledno ne mogu da se pravim da ne znam...
zato ne njušim rever, ne gledam na sat, ali ako me pravi ljubomornom i flertuje sa drugom ženom pred mojim očima, moram da dam do znanja da je to sad uradio i nikad više ... u tom slučaju ili kažem šta imam ... ili postanem toliko ravnodušna da me boli uvo šta radi.. i svako na svoju stranu.
Nikad nisam imala napade ljubomore, i kad sam trebala da reagujem, reagovala sam posle dobrog razmišljanja. Znači nikakve scene i tome slično.
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Ljubomora je bolest...
Њубомора је здраво осећање које те држи на опрезу, А птологија је као и свака друга патологија
''Ljubomora je odraz nesigurnosti. Ja nisam ljubomorna.
Imam jednu jako dobru prijateljicu, koja je lepa, ali je nekako isprazna.
Muž joj je baš ljep čovek i na položaju. Mislim, ja se samo sa takvima i družim.
Često ide na službena putovanja. Ona ga zivka, neki put čak i prati.
Kako mi je i on najbolji pijatelj, pričao mi je da mu je to već dosadilo.
U početku je nije varao, ali sada je vara s kojom stigne, baš zato što je ljubomorna''
Svaka slučajnost sa stvarnim osobama je slična.
Od kad bre postoji ova tema? ....cim se nisam dosad upisala onda nisam
ne, nisam...jedino popizzdim kad vidim da me nekim potezom ne poštuje...
...ne...ljubomora je uspešan dinamit ljubavi...
...da...
...za šta...? - za to što je napravim ljubomornom, ili što sam ja ljubomoran...? za prvo - postoji...njena ljubomora... za drugo...ne postoji...napiso sam da nisam ljubomoran...
inace... da li sam ja ljubomorna... sta znam... jesam. valjda je to normalno da osecamo ljubomoru.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Najcesci povod za ljubomora kod mene je NISTA nikada nisam bio ljubomoran premda su moje devojke uvek bile ljubomorne jer imam puno fanova zenskog pola, i to je jedini razlog. Ali posle dobrog sexa ovo se zaboravi .