pa to je najlepse da se probudis pored nje.... sha imash da prichash....
pa to je najlepse da se probudis pored nje.... sha imash da prichash....
mora da sam se sinoc napila :raz_035:
Ciji potpis?
bilo je i krajnje vreme :raz_035:
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
hej moja dusice izbaci bubice iz tvoje lepe lude plave glavice , ne budi dete obuci papuce , dodaj mi jastuce , nezno me zagrli i ponasaj se prirodno , skuvaj mi kafu, napravi sendvic , lepo ugosti i zadovolji me , ostavi lutkice koje te jure i stalno ti dosadjuju , kupi mi haljine , crvene maline, srebrene lancice i kartu do amerike, znamo se skoro vec deset dana daj mi svoj auto i kljuc od stana ......... :raz_036: :raz_035:
Ciji potpis?
...otkud ja ovdi?
lele... ja se zahebo nisam vido da je to za osobu iznad... helena sori, josh spavam
konju jedan ala hrces, nisam oka sklopila...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
dodji da ti šanem opet nešta :raz_097:
el na spanskom
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
zahebala si se kobilo... ja sam nechujan ko 007... samo me osetish i to kad se najmanje nadash. poznata partizanska taktika zvan zalazhenje za ledja.... :raz_035:
mashis slova .....to zbog nove tastature :raz_035:
Ciji potpis?
ma joq izbi mi ochi nesh drugo posle zaljucenje vechere
Prestani da skačeš, idi kuvaj kafu!
:raz_084:
otkud ti ovdi
"MAMA! Tata! Ujace!? Rodjace?! Daleki rodjace..? Pa ti si onda stranac,a mala deca ne smeju da pricaju sa
strancima...Zbogom,strance!"
(citat iz crtaca) :raz_055:
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
dobro je, zensko je.
[quote author=JABUCHILO link=topic=125.msg4777#msg4777 date=1249945488]
dobro je, zensko je.
[/quote]
[size=small]pa jes posle crnog kavijara i one ukrajinske kojom se mazu grudi to prozilazi ko konkluzija [/size]
mani se daleko sam od ukrainke
Ciji potpis?
ebeš kafu, dodji vamo da ti šanem nešta...
ne cujem na jedno uvo gluva sam ko top
Ciji potpis?