Bananamen - Bananatinejdzer
Bananamen - Bananatinejdzer
Draguljce - Purpurni Baron
Joj, Le Piaf!!! Sunce ti poljubim. Otkad to video nisam.
Ko je srao van rupe ....?
Ovo je crtani iz 1943!!!!
Food around the corner fod around the corner for me!!!
Megamind (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1001526/
E bas sam uzivao u ovom
Ovaj crtani film mi je jedan od omiljenih
Prcko
Coralina I spirited way?
I Anastasija...obozavam tu pesmu....
nije los : )
When you have to shoot,shoot,don't talk...
ali..stavio si Coraline!
dodala bih jos Lion Kng 2, zbog mog omiljenog lika u njemu,Zire
ja sam nju obozavala iako je malo ko voleo, ne znam,u meni je budila saosecanje,i bilo mi je strasno zao
al naspram one kako se zove Simbine zene koja me jako nerviralo jer je samo lezala u toj pecini, jedva da se i pokrene Zira je postala tako ogorcena zato sto je sve morala sama da radi,ona nije imala komfor kakav je imala Simbina zena
plus sto sam volela jako kod nje je to sto je konzistentna- ona je mrzela Simbu i kad su svi bili uz nju,ti njeni otdmetnici,i kad je ostala skroz sama bez ikog da je podrzava ona je sama skocila Smbi za gushu da ga ubije,i kad je visila sa one litice ona Kijala ,Kiara kako god joj je pruzila ruku i ona mesto da prihvati je pustila i pala sa litice. E to je karakter, ostala je verna sebi
samo sto je nazalost usput nesrecna izlapela mentalno to je druga prica
al bilo mi je prosto zao kad sam je videla,ona Simbina debela podgojena lavica, sredjena,uredna,prelepo krzno a Zira tako neuhranjena,mrshava, prljava...vidi se koja je prava lavica
I taj isti ''dobrica'' Simba je bio kriv sto su gomila lavova ziveli po tim gadnim uslovima,neuhranjeni,bolesni, gladn,stoga agresivni on ih je stavio tamo,on je tako ''dobar'' ziveo kao neki car dok su ostali umirali..i sad kao poslednja bitka ( kako se uzivljavam ) i on sad kaze da ostave mrznju s astrane.... Marsh