Nestala (Gone Girl)
Triler/drama od reditelja Davida Fincher-a, sa Ben Affleck-om, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris i ostalim
glumcima ovog izuzetno ekranizovanog romana Džilijen Filn...
Uoči petogodišnjice braka, Nik prijavljuje nestanak svoje žene Ejmi. Pod pritiskom policije i medijskog frenetičnog interesovanja za ovaj slučaj, počinje da se kruni priča o idiličnom braku koji su Nik i Ejmi imali…
Kada Nik bude uhvaćen u lažima i prevarama, počinje da se čudno ponaša, pa svi počinju otvoren da sumnjaju – da li je on ubio svoju ženu?
Verujem da ćete uživati.
Гледао сам поново "Сунчаницу" ("Сунчани удар") Никите Михалкова и Ивана Буњина.
Колико је ту страшне туге и питања без одговора смештено, у симболичним дијалозима и незаборавним призорима овог носталгичног уметничког осврта на тему пропасти руске Империје и нестанка духа руске идеје у свакодневном животу највеће и најлепше земље света!
Немојте пропустити овај управо одлазећи филм (у Дому Синдиката броји своје последње дане на репертоару), пошто вам је већ стало до нечег другачијег од ријалити програма, инфантилних и политикантских емисија, злобног антисрпства и малограђанског пренемагања.
Ово је прилика за тако нешто.
Осим ако сте само на речима заинтересовани за "нешто сасвим различито од остатка београдских културних садржаја".
autor D. Bokan
Хвала Салелце што ме подсети на још један руски филм Сергеја Мокрицкина - Битка за Стевастопољ.
Епски биографски филм, животна прича младе Kијевљанке Људмиле Павличенко, која је са 25 година постала најпознатија жена-снајпериста у светској историји. Била је најефикаснији снајпериста Великог отаџбинског рата, учествовала је у одбрани Севастопоља, а у саставу совјетске делегације тражила је од америчког председника отварање Западног фронта и спријатељила се са Елеонором Рузвелт.
Филм приказује један блистав живот пун љубави, храбрости, смртне опасности, очајања, наводи се у најави.
где си пошла с крмељиве очи
divan film![]()
где си пошла с крмељиве очи
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
omnia praeclara rara
Od Tarantina mi je đango vrh, baš sam ga danas drugi put pogledao, evo link koga zanima: http://filmovionline.to/django-unchained/
https://www.imdb.com/title/tt9354944/
Komedija iz 2019. godine koja govori o tome šta se može desiti kada telefon volite više od ičeg drugog.
Poslednje uređivanje od Man : 23-01-2020 at 22:46
Legal Alien