jel gledate farmu?
ko vam je favorit?
meni je raka :raz_097:
jel gledate farmu?
ko vam je favorit?
meni je raka :raz_097:
Ne stižemo, ubismo se od rada na farmi ... mada je meni Zorica i ono njeno pink kuče
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Svarno sam se zgranuo kad sam video ono jadno kuce :raz_067::raz_067::raz_067:
Meni je Kralj favorit :D
a ko je Kralj... slabo ja to gledam
Onaj sto vodi "Luda kuca" na Kosavi,dovodi zavadjene goste pa se neretko i pobiju u emisiji
ma ne gledam... s prvom farmom sam se otrovala ovu necu da pocinjem uospte!
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Ja više slušam, onako za kompom pa mi iza leđa uključen tv... vidim da su se navadili na nekog mladića. A prvu farmu sam gledala najviše zbog šašave Maje, a i to s vremena na vreme.
ja ne gledam to, ali sam nekoliko epizoda gledala sa prosle zbog maje ko i sibi ...izmedju ostalih i onu kad je mlatila s cizmom u ruci po farmi ...
Ciji potpis?
raka i proka su legende
Gledala samo onu jednu epizodu, kad je ona folirantkinja prevarila Igora da se skine go...
što ti je žemsko...:raz_114:
proka je ljudina i mi poljoprivrednici mozemo mnogo da naucimo od njega
kako place onaj sinoc ko devojcica
Ua farma...
sve što nije zaraženo forumom u Srbiji, zaraženo je farmom..
a komentari su totalno odvratno tračanje i zavidno i zlobno
komentarisanje nečijeg privatnog života...
o maltretiranju životinja neću ni da govorim...
Večnost je čista sadašnjost.
ne gledam ''pink'' (pretpostavljam da se to dešava na toj televiziji)...fizička mi je muka od te ružičste fleke u ćošku mog tevea.
где си пошла с крмељиве очи
joj mi imamo i butik "pink" u gradu s istom ruzicastom flekom ....
U pocetku nijesam gledala.Poucena onom prvom .No tako to bude pa se nekako zakacim i onda gledam jer toliko gluposti na jednom mjestu nigdje de se vidi u kratkom roku.Gledam i ne mogu da vjerujem da gledam .Znam da samo gubim vrijeme i da se glupiram dodatno samovoljno, i opet malo malo ja uhvatim sebe kako me sve vise interesuje dokle ziv covjek moze sebe da dovede i utopi .Javne licnosti ...Neciji uzor...
Ljudi da li je to moguce...?
onaj firchi kao da nikad u zivotu nije jeo
Не улазећи у било шта друго ,али Милан Младеновић се у гробу окреће , Фирчи је самим појављивањем на фарми погазио све оно што ЕКВ представља , клошар.