ma ja sam se bila nalozila na onu prvu farmu i gledala stalno, ovu nisam htela da pogledam uopste...
ma ja sam se bila nalozila na onu prvu farmu i gledala stalno, ovu nisam htela da pogledam uopste...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Ja je pratim samo preko youtube-a...
Zavist valja i zasluziti...
Нисам гледала ниједну фарму.
Заправо, од тих ријалити емисија, гледала сам само првог великог брата и то не редовно.
Тад не знам шта ми се више смучило...
Да ли сама продукција, да ли тим психолога који вешто манипулише људима или сами људи који су пристали на тако нешто.
Навијала сам за оног дечка студента који је и победио на крају.
Мада, тамо може да победи неко челичних живаца и ко нит смрди нит мирише.
Али чујем коментаре на послу.
Једном ми је колегиница толико дигла притисак од ране зоре оговарајући и осуђујући учеснике фарме, да сам јој забранила да о томе више прича и да размисли зашто она то у ствари гледа кад јој очигледно не прија. Или...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
kvin pa ti si gledala ono ssto je bilo najbolje, zamisli sve ostalo kakvo je dno onda...
Jad i beda mile
Dosli tu da namaknu neku crkavicu
Milos moze da ih kupi sve od jednog nastupa ne znam sta ce taki gospodin tu
ja ne mogu da diskutujem, ne gledam ovu farmu uopste
raka il milena pitanje je sad
vise bi voleo da ostane raka
I ostade Raka,mada se znalo za to
ode Raka
dno dna ne gledam
prvu nisam gledala, drugu malo pred kraj da vidim o cemu se radi i
Sutra pocinje 3 serijal,ucesnici su vec manje vise poznati.
Iako nisam ljubitelj rijalitija,posebno ne tih sabanskih,na ovaj cu da bacim pogled,zbog youtube zvezde Ekrema i hodajuce vujaklije Vendi.
Neverovatna kolicina gluposti u svega par minuta
Jedva cekam da pocne.
Javi kad zavrsi.
Samo 2 puta sam na kratko bacio oko i deluju mi kao teski smaraci svi do jednog!
sinoć sam gledala jedno 5 minuta vendi, ako je ono vendi....strašno.
где си пошла с крмељиве очи
Bas smaraju...
ja isli ovde se priča o farmvilu
" ja sam uvek bio na ivici da nekog ubijem, nemоjte to vi da budete, nemojte molim vas... "