5081 nećemo to je naša cruz
5081 nećemo to je naša cruz
5082 Izgleda da je zapalila. Ali ne cigaru nego sa teme
5083 doĆe ona
5084 zar nisam ispravila?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
5085 Vid´ stvarno došla. Još i ispravila
5086 sam ti rekla da je cruz naše
5087
5088
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
5089 Izglea će kiša Al koga zabole
5090 ovde se premislja celi dan hoce li pasti ili ne
5091 aj da pa'ne, da mi svane
...I've been putting out fire with gasoline
5092 i meni takodje
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
5093 i meni... mogla bi nocas da padne, pa da sirom otvorim prozor i slusam je dok ne zaspim
5094 znaci, ako te nema ujutro, znacemo da si se uspavala :cruz:
5095 ili klecim i skupljam vodu po sobi ako je vetar nanese na otvoren prozor
5096 Klečiš?
5097 Je l' dotle doslo?
5098 Ne znam, valjda je ustala jer nešto važno pepeišemo
5099 Pazi ja nikad nisam bila na ovoj igrici...ovde se priča....
5100 Mora da se stoji kad se sa Markom pepeise?