6116
6116
6117
6118
6119 zasto se ne broji?
6120 ponovo zabušavaju
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
6121 to je nedopustivo
6122 tako je
Homo homini lupus est.
6123 a nekad se brojalo sve u sesnaest... sta to znaci uopste?
6124 pa "zabroje" se toliko da dalje od šenaest ne stigne niko
Homo homini lupus est.
6125 ahaaaa, tako znaci odoh sad da spavam, laku noc
6126
Homo homini lupus est.
6127
6128
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
6129
6130 lepo me strah hvata kad treba da otvorim ovu temu i proverim kako ste brojali
dobro jutro
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
6131 I dobar dan
6132 pa gde si ti marko
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
6133 Ispred kompa, ti?
6134 ja na stolici
sta ima novo? :cruz:
6135