7136
7136
7137 Babso, ne vadiš iz usta
7138 vi ste me pokvarili eto vidis sad jopet moram jednu
7139
7140 meni nije prijala kafa
7141 Probaj sa manjom šoljom
7142 ne volim male solje probacu da lapcem iz tacne
7143 samo male šolje volem, mogu da prevrnem, pa da mi neko gata...mslm.... ja znam samo kada je dobitak...
dobar dan svima...
7144 dobar dan
7145 Dan
7146 odavno nisam
7147 Aj' još jednu, pa didem...
7148
7150 :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
7151 cruzooo
plotarius transpareticus
7152 nakice moram da idem
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
7153 moras ? ali docices nam opet
plotarius transpareticus
7154 normalno
7155 bila sam ubedjena da sam veceras kuckala ovde