7136![]()
7136![]()
7137 Babso, ne vadiš iz usta![]()
7138 vi ste me pokvarilieto vidis sad jopet moram jednu
![]()
7139![]()
7140 meni nije prijala kafa![]()
7141 Probaj sa manjom šoljom![]()
7142 ne volim male soljeprobacu da lapcem iz tacne
![]()
7143 samo male šolje volem, mogu da prevrnem, pa da mi neko gata...mslm....![]()
ja znam samo kada je dobitak...
dobar dan svima...![]()
7144 dobar dan![]()
7145 Dan![]()
![]()
7146odavno nisam
7147 Aj' još jednu, pa didem...![]()
7148![]()
7150 :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
7151 cruzooo![]()
![]()
plotarius transpareticus
7152 nakicemoram da idem
![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
7153 moras? ali docices nam opet
![]()
![]()
plotarius transpareticus
7154 normalno![]()
7155 bila sam ubedjena da sam veceras kuckala ovde![]()