10863 A ja sam htela da sviram, al mi stariji brat uništio muzičku karijeru...Odlomio vrat gitare...Inače bih ja sada bila vrstan muzičar...
![]()
10863 A ja sam htela da sviram, al mi stariji brat uništio muzičku karijeru...Odlomio vrat gitare...Inače bih ja sada bila vrstan muzičar...
![]()
10864
bila bi opasan gitarista
![]()
10865 Bih...Gde li je Fajf...
![]()
10866
nesto se seka zagubila![]()
10867 IzgledaNego, jel radiš i ti u ponedeljak...
![]()
10868 evo menešto uporedo čitam na netu, pa sam podeljena ličnost
![]()
10869
seka je nasla put do nasne radim sago
![]()
10870 Fajf, za onu jednu od podeljenih ličnosti...a ovoj drugoj želim srećno čitanje...
Bre padalice, kako ne radiš? Ko ti rekao? Jel radiš u državnoj firmi...Ja radim sve u 16
![]()
10871 ja bih sve te što su se oglušili o preporuku vlade, novčano kaznila![]()
10872
u drzavnoj
i dugo su vecali oko preporuke vlade i konacno doneli pravu odluku
zivela vlada![]()
10873 Pa eto....Pa se posle pitaju kako je nastala humoristička serija...''Državni posao''...
Samo javna preduzeća ne rade...Svi ostali rade...Ne znam iskreno da neko ko radi u privredi ne radi u ponedeljak...Da mogu uveli bi nam sve radne dane bez pauza...
![]()
10874
da se ja ne radujem unapredjer uvek moze neko da se doseti ida me pozobve u ponedeljak da ipak dodjem
kod mene dezura mnogo sluzbi, koje su bas neophodne za neometan proces rada ali ostali su free![]()
10875 meni svejedno, ja samo molim boga da mi ovi moji što manje vise u kući![]()
10876
rasporedi ih po komsiluku![]()
10877Komšiluk je zakon....
Pogotovo Fajfin...
![]()
10878 da, što ja imam komšiluk, to niko nemakomšija je upravo u fazi kada u kotao baca plastične flaše, nakupilo se od slave... usmrdim se dok od ulice stignem do svoje kuće
![]()
10879
komsija ti je hit![]()
10880 Ej u kotao plastične flaše...Pa ćuti, mogao je da ubaci i tube od oho lepka..pa da svi duvate...
![]()
10881 sve hit do hitaovo moje selo.. pa to kao da šmrču svi nešto, tamo retko ko da je normalan... možda sam i ja jedna od njih
![]()
10882
vas treba ubaciti u turisticke ponude srbije
selo veselo![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 1