1507 ako ti se spava
1507 ako ti se spava
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
1508 pa ne bas... ne pamtim kad sam legla pre tri
1509 mogla bi da osvezis pamcenje :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
1510 a da stvorim novo secanje ako legnem ranije veceras?
1511 to sam i mislila
1512 vodolijico moja sad cu i ja
1513 znaci `vako, za cokoladne kuglice potrebno vam je:
1514 moze obozavam ih
1515 300g mlevenih oraha;
1516 el moze malo manje? ne volEm toliko orase
1517 moze, moze i kikiriki ko ne vole orasi
1518 uuu kikiriki dalje...
1519 300 g mlevene plazme
1520 plazma
1521 200g kristal secera
1522
1523 200g cokolade za kolace
1524
1525 2 belanca, izmesati sve u vecoj posudi sa belancima, dodati rastopljenu cokoladu, dobro umesiti i oblikovati kuglice. Mogu se uvaljati u cokoladne mrvice ili kristal secer i to je to
1526 ooo divno biram cokoladne mrvice... fala babs