1922 Ja se otkačio. Odnosno, forum mi zakočio.
1922 Ja se otkačio. Odnosno, forum mi zakočio.
1923 dakle, to je u pitanju?
1924 Ili to ili pamet
1925 kompletan bug za to vreme sam se
1926 Ako si. Bolje da plivaš nego da visiš.
1927 svi sportovi su zdravi
1928 Slažem se. A pravi je...
1929 mozda kosarka ali to je iz ciste ljubavi
1930 Tebi je sad sve čisto. Posle ovog bug-a foruma
1931 dobro primeceno restart dobro dodje
1932 I odjavljivanje. Uživaj
1933 dobro jutro
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
1934
1936 kijamet u sepet
1938 gde ste bre ljudi
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
1940 nastavlja se dalje
1941 neke bombe padaju