2118 Dobro si se izdrndala i na spavanje
2118 Dobro si se izdrndala i na spavanje
2119 el doslo cruzi?
2120 doslo naki do zadnje u kutiji
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
2121 a sta ujutro?
2122 dok se kafa skuva ja izletim i kupim
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
2123 Na klizaljkama, skijama?
2124 u klompama, samo cekam kad cu da sletim niz stepenice
2125 Ti živiš na Planici?
2126 ja nemam klompe
2127 Jes´ bila u Amsterdamu?
2128 nisam jesam trebala?
2128 Kako se uzme. Kolaju razne priče o gradu
2129 pominju crveno i ulicu ?
2130 I izloge
2131 ima tu stogod i za mene?
2132 Aha, klompe
2133 ako moze zelene
2134 Vanzemaljske
2135 docrtaj klompe