2373![]()
2373![]()
2374 da drndnem jos ovaj, i odoha vi drndajte i budite dobri
2375 ocemo babslaku noc
![]()
2376 Lepo spavaj i mi ćemo uskoro![]()
2377 ae drndaj![]()
2378 Dokle bre?![]()
2379 jos malo![]()
2380 Mož´ maloIma neka smena?
2381 mislim da smo mi fajront ekipa![]()
2382 Mislio sam da više nikad neću zatvarati kafane i forume, kad prc.![]()
2383 evo sad mozes![]()
2384 hajmo kafe piti![]()
2385 hajde
nego, moram prvo da sidjem do prodavnice da kupim![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
2386![]()
2387 naki![]()
![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
2388 nemojte se zabrojati![]()
2389 cruzi, dirkiajmo kafa
![]()
2390,ajmo kafa pa :cruz:
2391 evo![]()
2392.gotovi kokteli![]()