3010
3010
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
3011 prodrndala mili
plotarius transpareticus
3012 Mora malo
3013 de si drndalone marko
plotarius transpareticus
3014 Tu sam, no skajpujem sa rođenim burazerom koji živi veoma blizu. Mislim da sam odlepio Ma jesam i bez toga.
3015 ma jok, samo si moderan
plotarius transpareticus
3016 To tek...
3017 samo umereno
plotarius transpareticus
3018
3019
plotarius transpareticus
3020 Upalo ti nešto u oko?
3021 aha, neke silne drnde
plotarius transpareticus
3022
A better meal than me
3023
plotarius transpareticus
3024
A better meal than me
3025 drndate bez mene
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
3026 ne drndamo cruzi
plotarius transpareticus
3027 onda da krenemo
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
3028 naravno tome, boban je uz tebe
plotarius transpareticus
3029