3168
ne smeta babs![]()
3168
ne smeta babs![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
3169![]()
plotarius transpareticus
3170![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
3171![]()
plotarius transpareticus
3172![]()
3173![]()
plotarius transpareticus
3174 Jopet.
3175![]()
3176 Hoće li ovo da nestane?![]()
3177 ne znam, a u kojoj smo mi sad dimenziji![]()
3178 Blejkova sedmorka![]()
3179 jao datu su bese i spominjali cuveni teleport
![]()
3180 BravoNego, da li su ostali na nekom novom i drugačijem forumu? A mi zaostajemo u prošlosti.
![]()
3181 Tako mi izgleda, gledajuci postove koji nedostaju, oni su nas sibnuli na neku deponiju![]()
3182 Sramota. Tako poštovati starije![]()
3183 Da, a toliko toga mogu da nauce od nas![]()
3184 Kako da profuraju ili kako da zapale sa časa![]()
3185 Naravno, mi smo prava riznica mudrosti![]()
3186 Riznica pesama za decu, beše neka velika i žuta knjiga? Od Čika Jove?
3187 Jeste, secam se te knjige, kao da sam je juce videla(sad pricamo kao pravi baba i deda)