3248![]()
3248![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
3249![]()
3250![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
3251
3252![]()
plotarius transpareticus
3253![]()
3254![]()
3255![]()
3256![]()
3257 A da malo toročemo?![]()
3258 ajd![]()
3259 A Cruza oflajn?![]()
3260 a i Naki![]()
3261 Onda drndamo u četiri ruke![]()
3262 nije to ni tako malo![]()
3263 Dvaes prstiju![]()
3264 meni kazu da imam lopovske prste![]()
3265 Ni moji nisu bolji. Mažnjavamo išlere![]()
3266 a da predjemo na bajadere![]()
3267 Drpi šta stigneš. Bajadere naročito![]()