5081 nećemoto je naša cruz
![]()
5081 nećemoto je naša cruz
![]()
5082 Izgleda da je zapalila. Ali ne cigaru nego sa teme![]()
5083 doĆe ona![]()
5084 zar nisam ispravila?![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
5085 Vid´ stvarno došla. Još i ispravila![]()
5086 sam ti rekla da je cruz naše![]()
5087![]()
5088
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
5089 Izglea će kišaAl koga zabole
![]()
5090 ovde se premislja celi dan hoce li pasti ili ne![]()
5091 aj da pa'ne, da mi svane![]()
...I've been putting out fire with gasoline
5092 i meni takodje![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
5093 i meni... mogla bi nocas da padne, pa da sirom otvorim prozor i slusam je dok ne zaspim![]()
5094 znaci, ako te nema ujutro, znacemo da si se uspavala :cruz:
5095 ili klecim i skupljam vodu po sobi ako je vetar nanese na otvoren prozor![]()
5096 Klečiš?![]()
5097 Je l' dotle doslo?![]()
5098 Ne znam, valjda je ustala jer nešto važno pepeišemo![]()
5099 Pazi ja nikad nisam bila na ovoj igrici...ovde se priča....![]()
5100 Mora da se stoji kad se sa Markom pepeise?![]()