5719![]()
5719![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
5720 dobro jutro, gde ste![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
5721 Mi tu, gde si sad ti?![]()
5722![]()
5723 Nedo, zabušavaš na poslu?![]()
5724 pomalo Marko![]()
5725 Pomnogo![]()
5726 ti to meni?
5727 Shvati kako hoćeš. Evo i ja zabušavam, pauza od foruma.
5728 nisam danas za shvatanje![]()
5729 ja sam takva od rodjenjadobro jutro drugari
![]()
5730 Babsi![]()
5731 Marko![]()
5732 babsi![]()
5733 Dirka![]()
5734![]()
5735![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
5736 Cruz bas si opustena![]()
5737 to samo kad dodjem na forum, inace nisam![]()
5738 Ma ajde bre, biće bolje![]()