6076 Piši im obavezno, ne učestvuju u radu zajednice![]()
6076 Piši im obavezno, ne učestvuju u radu zajednice![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
6077 e da i ja nekome upisem neopravdanicelog zivota, tj.skolovanja, samo su meni drugi pisali
6078 znači ti si završavala preko protekciju![]()
Homo homini lupus est.
6079 ja zavrsila sa velikim samarom od taje mog![]()
6080 ja uz vezu![]()
Homo homini lupus est.
6081 meni posle nasli vezu koja je bila moja nocna mora, morala sam da budem najbolja od sve dece![]()
6082 to nije veza, veza je kada sve može mimo svih pravilaImao sam i ja jednom takvu "vezu" ali sam je se jako brzo rešio
![]()
Homo homini lupus est.
6083 meni su se te `veze` uvek obijale o glavu, i u skoli i na poslu, ili ja nisam znala da ih koristim na pravi nacin![]()
6084 pa ako su te "veze" bile takve da su opterećivale tebe, onda nisu bile veze, a čim su ti se obijale o glavu, znači da nisu dobro obavljale svoj posao![]()
Homo homini lupus est.
6085 dobro jutro :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
6086
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
6087![]()
6088 dokle ste stigli![]()
6089![]()
plotarius transpareticus
6090
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
6091 cruzic![]()
plotarius transpareticus
6092 cao naki![]()
6093
omnia praeclara rara
6094
6095