6456 mudro zborite svi![]()
![]()
6456 mudro zborite svi![]()
![]()
plotarius transpareticus
6457 i ti ptico![]()
![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
6458 tak'i smo po celom telu![]()
![]()
plotarius transpareticus
6459 aj sad polako :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
6460![]()
Homo homini lupus est.
6461![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
6462
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
6463![]()
6464![]()
plotarius transpareticus
6465![]()
Homo homini lupus est.
6466 jastrebe![]()
![]()
plotarius transpareticus
6467 ubila bih za parce neke cokoladne torte![]()
6468 kumoooo![]()
6470 hvala Naki, ima da prozdrnem odmah, mada kao kuma morala bih da pazim na liniju
![]()
6471 kakva tortae takvih sepet ima da bude na svadbi
![]()
6472 kako je mene mrzelo da secem tortu na mojoj svadbi... negde posle 5.parceta, puk`o mi film, poslala sam poljubac okupljenima koji su sa tanjirima cekali svoje parce, i sela i pocela da jedem tortu![]()
6473fajf
6474 ozbiljno sam to uradila, pa kad je krenula najezda dece sa tacnama, ja mislila da trebamo nas dvoje ono prvo simbolicno parce da isecemo, a ono cvrc, uvalili mi da secem tortu na 3 sprata, e nece da moze![]()
6475![]()
plotarius transpareticus