6456 mudro zborite svi
6456 mudro zborite svi
plotarius transpareticus
6457 i ti ptico
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
6458 tak'i smo po celom telu
plotarius transpareticus
6459 aj sad polako :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
6460
Homo homini lupus est.
6461
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
6462
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
6463
6464
plotarius transpareticus
6465
Homo homini lupus est.
6466 jastrebe
plotarius transpareticus
6467 ubila bih za parce neke cokoladne torte
6468 kumoooo
6470 hvala Naki , ima da prozdrnem odmah, mada kao kuma morala bih da pazim na liniju
6471 kakva torta e takvih sepet ima da bude na svadbi
6472 kako je mene mrzelo da secem tortu na mojoj svadbi... negde posle 5.parceta, puk`o mi film, poslala sam poljubac okupljenima koji su sa tanjirima cekali svoje parce, i sela i pocela da jedem tortu
6473 fajf
6474 ozbiljno sam to uradila, pa kad je krenula najezda dece sa tacnama, ja mislila da trebamo nas dvoje ono prvo simbolicno parce da isecemo, a ono cvrc, uvalili mi da secem tortu na 3 sprata, e nece da moze
6475
plotarius transpareticus