6476 ptico![]()
![]()
6476 ptico![]()
![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
6477 eh, imala sam i ja nekada svoju pticu na jednom drugom mestu![]()
6478 je li odletela babsi?![]()
![]()
plotarius transpareticus
6479![]()
6480 Naki, odletela je, jer su nam rasturili gnezdo (forum)(al sam nadahnuta veceras
)
6481 to je zbog torte![]()
![]()
plotarius transpareticus
6482![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
6483 :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
6484 nisam danas brojala![]()
6485 Nisam ni ja, mogao bih malo![]()
6486
6487 nemam snage ni da pisem![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
6488 ni ja
6489 treba mi onaj zombi smajlic![]()
6490![]()
6491 odoh da isprzim krompirice, eto me brzo![]()
6492![]()
6493
6494![]()
plotarius transpareticus
6495
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me