7453 Dobro vecenikad nisam bila u trendu
![]()
7453 Dobro vecenikad nisam bila u trendu
![]()
7454 Dobro veče...Ma teško je pratiti trend, kad se svaki dan nešto menja...Zato aj' da zapalimo...
![]()
7455
Samo vi dimite, ja ću da gricnem nešto![]()
7456 Ma i ja sam gladnjikava, al' se pravim da mi nije ništa...
![]()
7457 ja se nalivam cajem da zavaram glad a naravno i koji dim nije na odmet![]()
7458
koji čaj pijete? ja sad pokušavam da se naviknem, a nikako ih ne volim.
7459 Ma ja sam danas stvarno dimila...katastrofa....ali sam bila u gradu u kaVani...eeee
![]()
![]()
7460 pravim mix nane i kamilice, tako me opuste da cim glavu spustim na jastuk, pocnem da sanjam![]()
7461
I da znaš da si u pravu, najbolja kombinacija. Ja kao eksperimentišem sa milford voćnim čajevima, ali nisam oduševljena.
7462 milford cajevi su meni jako lepi ali i skupi, u mom slucaju bilo bi to skupo ocajavanjemada volela bih onaj komplet jedan da uzmem zbog solje
![]()
7463 Preporučujem Teekanne čajeve i to Planinski raj, odličan je...Svaki dan počinjem čajem...Kafu sabajle ne pijem...
![]()
7464
Pa ispadne skupo, ako piješ svakodnevno. Ja skuvam svaki šesti dan i vučem šolju po kući, nikad da ga popijem.
7465 probala sam taj planinski caj, divan jeali meni dan bez nane i kamilice ne moze da prodje
![]()
7466 Ma ništa nije skupo..Na kraju krajeva i kafa košta...samo je stvar navike.meni odgovara jutarnji čaj...recimo...
![]()
7467![]()
7468
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
7469
7470 pada kisa u Parizu![]()
7471 Dobro veče svima...![]()
7472
Oh you may not think I'm pretty,