9203 da, merkur je bog trgovaca(ako se dobro secam, hehe)
ma da budemo srecni ako nam man organizuje izlet na Avalu..![]()
9203 da, merkur je bog trgovaca(ako se dobro secam, hehe)
ma da budemo srecni ako nam man organizuje izlet na Avalu..![]()
9204 ja bila tamo sa firmom na radnickim igramasigurno se ne bi trosili da nas 500 vode u neki bolji hotel
![]()
9205 Ma kakava Avala...Zlatibor je prava stvar...Al smo maštoviti..
Ja sam se šokirala. Proletos smo kasno rezervisali za neko savetovanje i meni zapadne Breza...Em nema terase, em zabranjeno pušenje u sobama itd..Poludela skroz..Dođem tamo, nema vode.Naljutim se uzmem kupaći i odem na bazen..Ni hrana nije nešto...
9206 e ja nisam bio u toj brezi, hehehe
9207 Nisi ništa mnogo propustio..Mada je na lepom mestu..Moram priznati..U zelenoj oazi...
Nego, da zapalimo po jednu...![]()
9208 da se osvetimo sto nema pusenja u brezi po sobama![]()
9209 hehehe,. ja necu da zapalim![]()
9210 Upoznam neke žene tamo...I dođu kod mene na kafu...Zapalimo po cigaretu (), jednoj spadne cigareta na neki prekrivač i malo ga ''osmuđimo''...Šta ću uzmem prekrivač, obrnem na drugu stranu...Tako da ne brineš...Osvećeno je...
![]()
9211 a ja i koleginica smo u kanjizi u nekom bas lepom hotelu imale `patent` za pusenje, posto je na plafonu bio onaj djavo za dim, e mi smo imale kesu, novine, gumicu, sve prilagodjeno da se samo stavi i skine po potrebi... i onda smo purnjale ko nenormalnesobarici bilo sumnjivo ali nije komentarisala
![]()
9212 hahahaha, vi ste bas domisljate devojke...
9213 Ne smem ni da pričam sve svoje doživljaje...Vrlo su neozbiljni...
E sad Aster, ti ispade u odnosu na nas ''Mona Liza''...Daj nešto ''pikantno''...
![]()
9214 pusite bez mene?![]()
![]()
plotarius transpareticus
9215 opet cemo mi i sa tobom naki![]()
sta uradiste s brojanjem![]()
9216
![]()
9217sam sve zabrljala...Kad sam se zanela...mislim Brezom...
![]()
9218![]()
plotarius transpareticus
9219
ako je vr banja onda je oprosteno![]()
9220 Jes VB...a sve je počelo od ''udarničke značke''...![]()