10091
zamisli neke manijake da navučemopu pu
10091
zamisli neke manijake da navučemopu pu
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
10092
10093 ijuuu naopako ne smem ni da zamislim
10094
10095 mislis seko da bismo izasle na kraj sa ponekim manijakom
10096
jedno vreme sam samo na njih i nailazila
10097 mene je jednom pravi manijak prepao kao devojcicu, ispred lifta... kako sam se uplasila tada
10098
i u liftu i ispred lifta i u zgradi i ispred zgrade ja sam ti seko magnet za manijake
10099 ja uglavnom za sve moguce budaletine na ulici... znas ono 100 ljudi na stanici, kome ce neki ludak prici... pa meni jadna moja seka isprepadana
10100
Dobro veče I po jedna....
Ma samo da se ne naleti na nekog šizofreničara...Moja jedan otkačena prijateljica je izjavila...da nju kad bi napao neki zgodan manijak, da se ne bi branila, lepo bi se opustila i uživala...
10101
onaj moj prvi manijak iz lifta bio lep ko lutka
ali dzabe kad je lud
stvarni je bio lep i visok i zgodan i namirisan i lepo obucen ali...bolestan
10102 sve se teze snalazim sa ovim brojevima Sago, u pravu si hajmo svi po jednu
10103 O manijacima bih molga napisati elaborat Razmišljam da otvorim temu o njima...
Baš smo mi žene jadne... Bre, kad ste videle da žena napada muškarca.... U životu sam čula da je jedna Ruskinja zatvorila tipa u svoju sobu, zavezala ga za stolicu i silovala 7 dana...
10104
secam se toga
10105 Ja sam tad crkla od smeh...čak je bila slika u novinama...Mislim...Luda Ruskinja...Ej, a on je veselnik pričao da je bio skroz iscrpljen
10106
dusa umorna
10107 Ma nije njemu bila duša umorna...On je bio fizički iscrpljen. Sećam se tog teksta, znači....7 dana nije silazila sa njega... To je bre žena...
10108 kako ja ne znam za to
10109 Pa ne znam.... kako ne znaš...Možda tad nisi čitala novine ili je nestao poslednji odštampan primerak sa tim događajem..... Mislim da je to bilo u Blicu...ali nisam sigurna....
10110 bilo kako bilo, dosle smo do zakljucka da su muskarci manijaci a ova je bila neka retka zverka