jarac/vodolija
jarac/vodolija
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
mesec je pomalo frigidan u jarcu, tu osećanja uglavnom trpe, ili su na neki način suzbijena u podsvest, pesimističan mesec... dok venera opisuje potrebu za primanjem, ali i način na koji pružamo ljubav. a venera u vodoliji, ako ti je vrh 12 u vodoliji je s jedne strane otvorena, sa druge distancirana i hladna, zavisno i od aspekata... položaj nije najsrećni, ukazuje na zatvorena osećanja, gubitak, veneri je mesto u kući ljubavi, svaka od malefičnih ma koliko dobro da je aspektovana ta venera ide na štetu u ispoljavanju emocija. dispozitor je taj koji može da izvuče neki maximum, ako je dobro postavljen, znači možeš da pogledaš aspekte urana... i kojim kućama vlada ta venera i znaćeš koliko je loše.
nije toliko loše ni potisnuti deo emocija, ako umeš da napraviš neku ravnotežu. i hladna venera mi je draža od recimo venere u lavu.
ma kakva pusta ravnoteza
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
moja je u vagi u središtu, idealno mesto za veneru, još u 10 kući, vladar 5, 6, 10 kuće... ali ja sam svojim izborima obrnula značenje te venere, ugrožena je od meseca i marsa. i nema dispozitora. jedino što može da me izvuče je neko ko ima dobro položenog marsa. jakog, dominantnog...
inače, ostadoh hendikepirana... a taj neko drugi sa lošim marsom možda završi na urgentnom. eto koliko je loše.
tako da znaš da ima i gorih... koji imaju sve mogućnosti da zablistaju po pitanju emocija, a oni pljunu na njih.
mras mi je jak totalno
udri ondak po sexu...
naće se neko drugi da ti turi
blizanac/lav
V/V. Mada kazu da nije, nego V/D. Pa, sad, kome verovati, a?
jarac/vaga, sa mesecom u Strelcu i vasarom u Vodoliji. to izgleda otprilike ovako
magare i to najveće na svetu!!
Jarac/Vaga, mjesec u djevici... :-)