odlično...
odlično...
Večnost je čista sadašnjost.
strelac, ali sto sam starija, sve su blaze karakteristike koje odlikuju strelca
ma da
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Boga mi, kod mene ima granica i na tamo i na `vamo, o tome i pricam, ranije nisam bila takva, a sada, izgleda da me moj podznak malo ometa, vaga...
kada sam saznala za podznak, mnoge su mi stvari postale jasnije...
ne može toliko okvirno da se priča, ja samo navodim karakteristike strelca, ono što ga čini predstavnikom tog znaka... dalje se uzimaju u obzir sve planete. nebitan je znak, odnosno podznak za precizniju definiciju karaktera.
inače, kada neko zaista uloži trud, može (skoro) sve što poželi.
pf..
ja sam dupla devica
mesec u ovnu
venera u skorpiji
nidje veze ni sa cim.
najteze je pomiri rogove u vreci))
vodolija
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
vodolija/ blizanac
prico, prijo, ja sam tvoja obrnuta kombinacija
VAGA / RAK..
trebalo bi da sam bik u podznaku, nemam pojma
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nisi bik, ovan...