pa ja se ne zezam, stvarno bih volela da posedujem takve mocikad bi to bilo istina naravno... a posto nema veze s vezom, onda mi ostaje samo da mastam o tome
![]()
pa ja se ne zezam, stvarno bih volela da posedujem takve mocikad bi to bilo istina naravno... a posto nema veze s vezom, onda mi ostaje samo da mastam o tome
![]()
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
every year, every week, every day, every memory
Najveća moć je u Allaha.I on mrzi one koji spletkare i bave se tim stvarima.
evo ti primer...krvna osveta i bacanje crne magije na nekoga....suštinski ista stvar, samo se način izvršenja razlikuje
Motiv može biti bilo koja iz palete negativnih emocija koje čoveka vode kroz život. Pametni ljudi koriste crne magičare i crnu magiju ....ako neće da zaglave zatvor, a oće da se nekom osvete ili da mu naude na neki način.
Kada bi čula životnu priču nekoga ko se odlučio da angažuje crnog maga i crnu magiju, možda bi ti bilo jasnije to oko motiva...razumem da je tebi to nepojmljivo i van svake pameti, ali....100 ljudi 100 ćudi![]()
Delotvornost ne mora da se kreće u jasno određenim granicama koje podrazumevaju delotvornost crne magije...crna magija može iz jedne perspektive izgledati kao nanošenje zla nekome...ali npr šta ako crnu magiju bacate na serijskog ubicu? ili oca koji 15 godina psihofizički maltertira decu i ženu..?
Nikada mi neće biti jasna nesposobnost suočavanja sa sopstvenim životom...angažovao plaćenog ubicu, ili crnog maga... Recimo, ako bi neko naudio mom detetu, zaklala bih ga zubima, impulsivno, nagonski... i ne bi me bilo briga za posledice. Proračunatost tipa osvete ne razume u tom smislu do kojih su krajnosti ljudi spremni da odu... i čemu? Radi zadovoljenja čije pravde... ?
Npr crna magija može biti i to što bi ti učinio - da se neko ne provede dobro zbog svoje iskazane namere![]()
Ako ovim uslovno priznajemo postojanje visih sila,da ih tako nazovem,onda nije na nama da ispravljamo te krive drine,vec na njima.
Ili da preformulisem,u slucaju da jeodgovor konfuzan.
Tom ubici ili ocu ce suditi oni (bog,djavo...),mi treba da ostanemo samo nemi posmatraci.
Ili po zakonu...metak u celo![]()
tebi je rađena neka crna magija
svi hoće zadovoljenje pravde na određenom nivou...ti bi nekog preklala zubima,neko drugi bi na tvom mestu preklao napadačevo dete, neko bi angažovao crnog maga...sve zavisi od situacija i okolnoisti...plaćeni ubica koji ubije, crni mag koji ubije, vudu vrač koji ubije, ti u afektu koja ubiješ....svi imate suštinski jednu zajedničku crtu - ubijanje, svi imate određeni motiv, a od shvatanja i poimanja života zavisi kako ćemo tumačiti tuđe motive...
šta npr ako neki psihopata smatra da se nekome ko je nešto ''skrivio'' ne može suditi po zemaljskim zakonima(jer nemaju adekvantne kazne), te je neophodno da se u kažnjavanje uvedu više sile![]()
Crna magija se ne koristi samo za ubijanje... ljudi to rade da bi nekoga unesrećili, odvojili, razorili tuđ brak... i velika je razlika da li se to radi experimentalno, iz zabave, ili iz nemoći, osvete... ogromna razlika. Za ubijanje nekako i mogu da shvatim, sa aspekta nepostojanosti dokaza... ali iz čiste zlobe, to ne.
I ja smatram da bogu ponekad treba pomoći, ne verujem u kosmičku pravdu... da li to znači da sam psihopata?