pa napisala sam pre,ali ocigledno ljudi su i dalje povrsni i ne citaju kad nesti pises
12 kuca je zatvorenog tipa,kuca podsvesti,unutrasnje patnje itd , analogna je znaku Riba,sto znaci tvoje sunce koje je ionako u senzibilnom raku, je jos osetljivije jer se nalazi u kuci riba,dakle poprima karakteristike i sunca u raku i sunca u ribama,k tome jos u 12toj kuci, koja je sama po sebi povucena... :-)
imas osam planeta ispod horizonta i samo dve iznad- mnogo se desava u tebi a malo pokazujes svetu
a meni nistaja postavih sliku.. i sve.. i sad nista
![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
planeta najviše poprima osobine znaka u kome se nalazi, do raskoraka dolazi ako je prirodni vladar kuće u znaku suprotnih karakteristika... tako da to sunce ima dosta i od lava.
nisam ni ja, imam marsa u raku, ali u prirodnoj kući škorpije što ga jača, znači nikad prva, osim toga, dispozitor je dobro aspektovan, moj... tako da taj mars u raku nije samo mars u raku, zavisno i od kuće a naročito aspekata se gleda na koji će se način manifestovati. mars u raku prezire odraz sopstvenih slabosti koje uočava u drugima. i na neki nespretan način pokušava da bude suprotno od toga. nije toliko agresivan, koliko povučen je i oslabljen usled emocija ako je u kući vodenog znaka. opet, zavisno i od ostalih aspekata, ne tumači se pojedinačno.
ovo služi da ti pojasnim, crno i belo ne postoji... horoskop je izbor mogućnosi, i promena... postoje stvari na koje ne možemo uticati, ali uglavnom zavisi od nas samih. osim toga, ljudi ne ostaju isti po rođenju i kasnije, naročito važi za veneru i marsa, podležu vremenu i promenama u nama, oko nas, svejedno...![]()
i kad cu da se udam?![]()
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
oklen znam... mora da se vide progresije, tranziti, solar...
inače, mrzim svog marsa u raku, to je jedino što mi se ne sviđa u moma natalu, kvari ga, tačnije...
ti si dosta 'ladna na emocijama, bez obzira na kvantitet vode u natalu. i sex pomalo suvoparan... poradi na toj veneri. jeste u središtu, biku i tu uživa u svemu od hrane, do sexa, ali loše aspektovana... strasti niđe.![]()
meni se sviđa kako raisa tumači, onako direkt, bezobrazno... ne volim kada imam osećaj da mi je nešto prećutano, tako da ništa nije iz loše namere, to su neke stvari na kojima mora da se radi...
![]()
mene niko ne *ebe ovde a?!
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
kad i prcka...
previše konjukcija, škola, prijatelji... ljubav nije naglašena... koliko je društvenost, pa opet u nekom 'zatvorenom krugu'... ne sviđa mi se mesec u 12. pa i venera u 12... jupiter u ovnu, fajter si... ali opet, jak mars i pluton u središtu, koliko su dobri, toliko su i destruktivni, opsesije, ljubomora. ne povezujem mnogo sa ljubavnim životom.
nema opozicija, pasivan si... nemoj kad sam ovakva, prvo ću loše da gledam.