Status :
Registrovan : Mar 2011
Pol:
Lokacija : Jer noc je ceo moj svet i ovaj grad vec znam napamet
Re: Натална карта
ne,nisu bitni aspekti koje pravi ukoliko Lilit nije na bitnom polozaju.Kvadriran mars to imam i ja izmedju ostalog, to sam negde davno citala probleme sa muskarcima samo kakve vrste zaboravila sam.. druga stvar kada je neciji asc sco 13,39 i lilit 13,41 :-) to je personifikacija Lilit na asc,sto nije dobro kako neki ljudi vole da predstave. nije ista lilit u 10,11, 5,5 kuci,i ravno na licnost. Kad sam imala npr Veneru u skorpiji ( a moja mama to ima, svaka devojka sa venerom u sco je meni prelepa ) u 12 koa tranzit,izgubila sam zamalo posao zbog ''seks skandala'' koji uopste nije bio istinit ,ali , ''lilit-losa zena'' ..uglavnom,svakom astrologu koji je gledao moju kartu je strasno interesantan moj Lilit,i drago mi je zbog toga. ako nista ,olaksava mi mnogo u glumi da glumim te zlobnice
Uglavnom volim svoj natal, ironija je iako ima stvari koje zaista nisam kod njega volela,cak i ono sto deluje kao lose ( moj mesec npr ) je tacno tamo gde treba da bude,iako bih ja volela da je drugacije ponekad...
meni progresije jesu bitne ako se neko gleda,jer natal mi je kao blueprint, ali nije ono sa cim ostajes,kao sto ni karakter nije nepromenljiv,vec da bi opstao moras da se transformires,preporadjas,menjas. meni je bas sad cudno jer nazalost fali mi vatre u natalu a progresivni asc u strelcu sa stelijumom u ovnu, pa mi sad cudno kad ucim sve te vatrene energije da izrazavam al mogu reci taj stelijum u ovnu ( sunce,merkur,ovan ) postala mnogo vise arogantna,i mnogo vise ratoborna
sto i jeste svakome ko ima Meseca u Ovnu,nema veze sto drugi kazu da je u padu,nek je,ali je odlicno,odlicno mesto za Mesec za nekoga. nema suze,cmizdrenja,predaje ( mesec vlada dusom,ne samo emocijama jel,dakle i ratobornost bi se mogla vezati za mesec jer je dusha ) jako,napred,dominantno,ceni sebe,nema vremena za zaljenje. sasvim drugacije ce jedan Mesec u Ovnu ici kroz zivot ''u padu'' , neko Mesec u sedistu u Raku, koji je po teoriji jaci,ali u praksi ce delovati slabije od onog u ''padu''. Mada,da ne ogresim dusu,imao je Mengele Meseca u Raku