ako imas vremena, bila bih ti zahvalna, sacekacu par dana
ako imas vremena, bila bih ti zahvalna, sacekacu par dana
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ok...
http://www.dodaj.rs/f/22/t/GqHbfVI/a...esenjakzan.gif
evo, ovde se bolje vidi![]()
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
Vidi se. Kaže tebi Kojica, da će taj Mesec u Škorpiji puno da te košta.
Sve savršeno.. lep, mlad, naočit, načitan, lepo se oblači, al nesiguran..
a to žene ne vole..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?b...WU-u1323088153
ja ovo nemam pojma da protumačim...el moe neko ,al iskreno da mi kaže šta mi piše....hvala...![]()
Poradiću na svojoj sigurnosti!Obećavam!
![]()
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
pa recimo karijera i ljubav....
trebali bi mi puni podaci oboje za sinastriju. ili sama uradi uporedni pa postavi.
i ovde je slučaj konjukcije plutona i meseca, drugačija simbolika, jer se ovde radi o vladaru 5 i 9 polja. definitivno brak iz ljubavi, iako je mo otišao u 8 polje, tu je venera koja daje lepog supružnika moguće poznatog javnosti. ovoj osobi je brak jako bitan, kako za sebe tako i za okolinu. jak osećaj odgovornosti i potreba za dominacijom u braku, ali i osoba koja svaki čas može da explodira i mars i uran su u škorpiji. ovo je izraženije ako se je osoba neko ko stalno putuje, tačnije može da iam problema na putovanjima. ili tokom studija. mada bi rekla da se po generacijskim aspektima radi o nekome ko je rođen početkom 80-tih.
jupiter sve to malo ublažava, promišljen je i svestan šta hoće. on generalno daje sreću u simbolici kuće u kojoj se nađe. a ovde je brak javan na neki način, povezana javnost sa brakom ili je supružnik neko iz javnog života, nisam sigurna. uglavnom osoba koja ima jak uticaj i na partnera i na masu, poslovno takođe povazano. ovako izgleda natal političara, sa sve neptunom na mc, može da bude i na asc, znači čovek koji daje lažnu sliku, lažna obećanja i slično, ovde je pitanje poslovne odluke, ne karaktera kao što bi bio slučaj na asc. nije loša osoba, naprotiv. ali ova vrsta pritiska može da donese unutrašnji sukob i nezadovljstvo, povlačenje u sebe.
ovde brak donosi i materijalnu sigurnost. sviđa mi se natal, osoba koja ima sreće u svemu čega se prihvati. moguće da je partner starija osoba, ili se radi o braku u kasnijim godinama, uglavnom ovde nema separacionih aspekata kao kod tebe, ova osoba pažljivo donosi sve odluka, i sve što radi radi srcem. spreman da pomogne u svakom trenutku, pomalo idealizuje, jako emotivan.
siguran si da znaš šta je ljubav?
tebi je život zabava, mnogo avantura, površnih odnosa, mnogo sexa, mnogo svega i ništa od svega. voliš da ti se dive, to je uslov za dalje u svećini odnosa koje ostvaruješ. nesigurnost, samodokazivanje, dokazivanje?
neptun na asc, ne pokazuješ ljudima pravo lice... i ne vide te onakvinm kakav jesi, ne daš im da te upoznaju, sem dela koji sam već navela. ljubav ti jeste bitna, ali težiš suprotnostima. mogući su veliki sukobi u braku zbog toga. moguće i da će se partner okrenuti porocima. ili kao takav ulazi u brak.
arogantan si, a mesec na 0' škorpije daje i notu agresivnosti, nametanja, osvetoljubivosti. u neharmoničnim aspektom sa sunce sukob u sebi, sukobi van sebe. nisi u skladu sa sobom i okolinom.
i lepo ti je rekla kojica.
na karijeru u srbiji zaboravi... negde u inostranstvu bi ti bilo mnogo bolje. sunce je u 9 čudi me da već ne živiš negde preko. ne postoji potencijal da se ostvariš po pitanju posla ovde, ili u poslu kojim se baviš. znači ne očekuj bog zna šta, maximum bi bio neki posao koji ne daje poziciju i status. nasledstvo je izvesno.
jesi imala neku operaciju? ili manju intervenciju, pa si imala problem sa lekovima nakon toga? zavisnost, ili nešto slično?
u ljubavi nisi sklona švrljanju menjanju partnera i slično, težiš dubljim odnosima, ne mora da ispadne svaki put tako, ali si ozbiljna po pitanju ovoga. tačnije, nisi nepromišljena.
brak donosi prijateljstvo, ili obrnuto, nisam sigurna, ali i mnogo potisnute ljubomore i sukoba. vladar sedme u 12, ne znam kako ovo da protumačim, sem što se radi o saturnu koji daje starijeg partnera, 12 kuća su gubici. izolacija.
mesec u ribicama..
ne vredi.. ne mogu da gatam onima koje znam...![]()
možda i bolje da me ne ofiraš...![]()
moj mesec je u raku....kewa je rak![]()
где си пошла с крмељиве очи
jel' ima koja dobra dusica da meni pogleda malo natalnu?