Da ti samo napomenem,taj Pluton u prvoj kuci ume da privlaci paznju i negativno...
Da ti samo napomenem,taj Pluton u prvoj kuci ume da privlaci paznju i negativno...
jeste...tačno.
ova starija je haos, a mlađa je kmezavi haoshvala.
где си пошла с крмељиве очи
starija je haos jer joj je jak Uran u natalu,to ti daje Vodolijske odlike,buntovnistvo,Pluton u prvoj ne prima naredjenja...ali je prva svakako mozda pedantnija od ove druge,Merkur predstavlja govor u karti,a druga ga ima u Raku a to ti je onako..snajalacki nacin pricanja,prica emocijama ne srcem,nema puno razuma![]()
Mozda je prva kcerka neverna u ljubavi, Venera sa Uranom,dodje je i prodje,sa Neptunom,iluzije,Venera je u padu u Devici,ne snalazi se,devica je dualan znak...mars sa Venerom daje strastvenost..Btw prva kcerka ima slab Mars. Mars je nasha agresivnost,kako idemo prema onome sto zelimo,a iz iskustva,slab Mars ( slaba agresivnost ) je mnogo gori nego jak Mars. Npr Mars u Ovnu je jak Mars, zna da je jak i nema potrebe,kad napada da radi prljavo,vec ide otvoreno,fer, u jachii je..ova tvoja ga ima u Devici,tu po definiciji Mars nije jak,tako da,kad napada,mozda je podla,i ima mars sa mesecom ( prsne zbog promena u raspolozenju,a posto je i mars slab,a ne neki jak koji bi bolje kanalisoa kod nje ) kod nje kad prsne moze biti malo gore nego inace.
je l ja ovde mogu da turim natalnu kartu,i Raisica ce da mi reče nešto?![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Raisaaa![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Mogu da pitam sta ti je prva kcerka upisala?posto,drugo polje,pare i zarada su Jupiter,koji je u 10 kuci,posao,dakle jak u sedistu, Jupiter vlada ribama koje su kod nje peto polje ( zabava ) valdar devete ( studije ) u Mesecu koji je u petoj kuci,opet zabava,umetnost itd.
pa jeste,i nije joj umetnicka karta doduse,mada vidi se skoncentrisanost na posao i to devica,u desetoj kuci bas. cisto radi istrazivanja,hoce druga d aupise nesto malo drustvenije,ili...?