znaci,jos Mun,Kvin , ja, i jos par nismo postavili nase natalne![]()
Де смем да поставим, па да ме прочиташ из прве![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Menemi 10x lakše one Kvinine matematičke zavrzlame nego ova čuda..... ne razumem ič .... a baš da me mLogo interesuje
![]()
ne znam da citam natalen tako dobo da bih procitala druge
znam samo svoju do detalja skoro
el mogu da pitam kako tvoj brat zaradjuje?
Uran u drugoj.pare dolaze i odlazenaglo ih stekne i onda bum nema ih,ili se gomilaju vremenom,a vladar druge kuce koja simbolise novce
i posao ( deseta ) jedna vener au ovnu ( padu ) u skorpionskoj kuci
da je zensko mozda bi bio sponzorusa
![]()
ajao,to sam ja Sandokanovu gledala![]()
Ко сад није емотиван?
Ко има проблем с парама?
![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
tvoj brat nije emotivan,a sandokana cekam da se izjasni![]()
Na koje okolnosti da se izjasnim.... ja se okačio .... pa ko velim ima gi znalci ovdI .... možda čujem kakI sam
![]()
može sutra, tol...
tol, jel bilo nekih većih problema na prođaju, sa majkom, ili sa tobom? nešto što je ostavilo posledice, i uopšte da li si imala neke intervecije nakon rođenja?
teško kontrolišeš emocije, što može da rezultira čestim povređivanjem, isto tako ideš u krajnost što se tiše ljubavnih odnosa... uglavnom, čudni su i naginju nezdravom ispoljavanju sexualnosti, paralelnim vezama, neadekvatnim partnerima... ili možda neka vrsta incesta?
mesec u petoj kući bi trebao da da više dece, a znam da ih nemaš?
ti ćuti i čekaj da se udaš.![]()
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
MAjka je jedva ostala živa...nije smela više da radja zbog uske karlice..ja nisam imala nikakvih probl...
incest...ma daj..ni u snu..a ni paralelne veze..tri velike bebe sam izgubila..to je to...
Ostalo ako možeš ispiši mi kao pričalici..pa na pp please...KAD budeš stigla![]()