Tebe bih savetovao da uradiš što te je Man savetovao,dakle kod direktora i zapretiti promenom škole ako se ništa ne promeni.Oni su na te stvari osetljivi,vredja im sujetu da se čuje da je neko zbog njihovih radnika promenio školu.A ako se ne promene-menjaj školu.Vidiš šta Pričalica kaže da joj se dete preporodilo u novoj sredini,Razgovaraj sa sinom.Pitaj ga šta on misli,veruj mi nećeš dobiti bolji savet..
A što se mene tiče,znam kako ću..Čekam da završi osnovnu školu,pa ću posle videti...Ma da ona može da uči kako treba prebacio bi je redovno,nego moram ovde da je držim...Ima diskalkuliju,ti znaš šta je to,pored toga što ne vidi...Sve mi ide u glavu,ali mi ne ide da neko može takvu decu da iskorišćava,to ne mogu da shvatim.Sad sam se setio,pre nekoliko godina(sad mi je smešno,a u stvari je žalosno)organizovala direktorka škole donatorsko veče za školu i zvala sponzore.I sad deca treba da imaju priredbu,učiteljice ih spremaju,a direktorka kaže,obucite im staru garderobu,da bi izgledali što jadnije i tako uzme više novca od donatora.
Što je najgore novca ima,jer grad plaća sve školi,a škola pronalazi načine da na svaki način uzme pare od dece.Tako je razvila biznis,kupuju specijalni papir za pisanje koji je klincima neophodan za školovanje,pa ga prodaju deci po 3x većoj ceni.Dobar biznis zar ne?