ruski sf film sila privlačnosti odlični efekti
za razliku od amera nisu dosli da nas potamane
ok film
omnia praeclara rara
Tako ,tako
Vrhunska scenografija,kostimografija,sjajna glumačka ekipa,dobra dinamika..Rusi kad rade film - rade kako treba,nema amerikanizacije kadrova,sem možda dva,tri na kraju filma..
Posebno mi je drago što je ovim filmom napokon demistifikovan lik Ane Karenjine i prikazana je onakva kakva je i bila,lujkasta,neurotična,opsesivna..nikakva heroinaaa
Glumica koja je glumi nije mi se dopala..ne zbog svježeg botoksa,tako vidljivog na usnama(ipak je 1872.) već prosto jer me nije uvjerila ni u šta sem u njenu neuračunljivost i psihičku nestabilnost.
Svi ostali glumci su briljirali.Posebno KArenjin.
Još jedan briljantan ruski film,vrhunske scenografije,sjajne režije,moćne glumačke ekipe
Kontroverzan film koji ej digao mnogo prašine
Srećom da ruski Ustav zabranjuje cenzuru zbog recimo,političkih ili drugih razloga.
Kao i svakog gledaoca,mene je mučilo da vidim šta je to zbog čega su ga htjeli zabraniti.
Moj jedini zaključak je da je to zbog prikaza lika Nikolaja Drugog koji ne odgovara naučenim istorijskim postulatima.
Pritom,ne mogu a da ne kažem da ono što svi znamo iz istorije tog doba Romanovih,napisano je nakon revolucije.Istoriju piše pobjednik.
Pogledana ova dva filma...
Paddington 2 2017
Ovaj drugi film paddington meni isto interesantan kao i prvi. Ono moze se pogledati i uzivati u njemu. U ovom filmu opet je onaj medo lud pravo i zabavan je na svoj neki nacin.
8/10
24 Hours to Live 2017
Ovaj film pogledo sam prije neko sto sam citao ikakve recenzije ili nesto. Ima dosta akcije, ali i pretjeruju ima nekih nerealnih situacija koje mi se bas i ne svidjaju. Previse su precizni, nikad ne nestaje metaka i prica je malo cudna. Pokusaj kopije drugi filmova slicne tematike koja bas i nije uspjela.
6/10
Po meni glavni kandidat za oskara za najbolji film 2017. Čista 10-ka!
Atačment 8839
ALI zato....hmm
La Cara Oculta 2011
Kolumbijski triler
Ljudi moji, koliko je ovo dobro. Film od pre 8 godina, uopšte mi nije jasno kako mi je promakao.
U središtu filma se nalazi devojka španskog dirigenta, koja misteriozno nestaje.
Drama, misterija,ovaj film bih preporučila ljubiteljima svih žanrova, fantastičan.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
A better meal than me
A better meal than me