Pa da..neki od vas onda nikad ne odrastu.:raz_073:
Pa da..neki od vas onda nikad ne odrastu.:raz_073:
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
Ljuudi al ovo je tako glupo za priču da nema nikakvog smisla upoređivati šta ko kada gleda i zašto. Najveća je fora samo ,i diskusija se i vodi jer se svako od nas poistovećuje sa tom pričom, da li na jedan ili na drugi način.Gleda čovek što voli da vidi lepo , a ako je žena ko ja je sa wim nesigurna nće joj pomoći ni to što pilji samo u nju.
Lepo prija svakom oku .. pa i mom .. što da ne prija. I žene reaguju na različite načine, imaš one koje samo konstatuju da je neko privlačan, one koje se oduzmu, zabalave, skoče mu za vrat itd itd ... jbg. sto ljudi sto ćudi odoh bre na spavanje ne znam ni šta pišem, vidi koliko je sati ... :raz_020:
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
- Kad sam imao trinaest godina, nadao sam se da ću jednog dana imati djevojku.
- Sa šesnaest godina imao sam djevojku, ali nije imala strasti, pa sam zaključio da mi treba strastvena djevojka sa životnim žarom.
- U gimnaziji sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, cijelo vrijeme je plakala i prijetila samoubojstvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna djevojka sa stabilnom osobnosti.
- S 23 godine sam našao vrlo stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija djevojka.
- S 27 godina našao sam uzbudljivu djevojku, ali nisam mogao držati korak s njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadržavajući. Činila je lude iznenadne stvari i činila me je isto toliko jadnim koliko i sretnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlučio da nađem djevojku koja ima jasne ciljeve.
- Kad sam napunio 31 godinu, našao sam pametnu, ambicioznu djevojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i nju sam oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve što sam imao.
- Sada sam malo stariji i mnogo mudriji i tražim samo djevojku s velikim sisama.
lepo, iskreno, nema šta....zato je mm čeka 40 da se ženi.
E bre Milence..ma nije glupo za pricu, posmatraj to filozofski:raz_095:
a vidi mileta kakav je filosof...:raz_114: užas kakva ga je sudbina zatekla, kad mora u malog druga da se uzda.
..e pa i nije ti neka filozofija breeeeeeee..
Pitam bre sta se u muskoj glavi desava kad tako..razumes
Једноставно , жели да је кресне и да му буде проширено потомство. Древни зов чопора , се неможе искоренити неком шта ти ја знам социјализацијом.