Ja bi ga tako išamarala da nikad žensko nebi pogledao...postao bi Boki 13
Ovaj moj je izgleda iz fine kuce, lepo vaspitano celjade. Do sada jos nije nijednu prokomentarisao na glas u mom prisustvu. Al' zato ja nisam iz fine kuce :raz_114: i volim kad vidim lepo, zgodno, doterano zensko da "dobacim" za stolom u njegovom prisustvu i priJupitam kako mu se cini ? Pitanja su tipa: sta se njemu dopada na njoj, sta ne? Da li je i njemu lepa i zgodna kao sto je meni? I tako... pitam, da znam. A on jadnicak valjda misli da cu da ljubomorisem pa sve neke skromne, sture odgovore daje.
U sustini, ne volim kad muskarac glasno komentarise (jos posebno kad ih zacini sa recnikom) bilo da je to u prisustvu voljene i jedine na svetu ili samo devojke pa ni prijateljice. Znamo svi da ce svaku skenirati od glave do pete ali neka komentar zadrzi za sebe ili redja slike u glavi.. kako ga volja.
cccc....stavljas ga na tantalove muke ..i on jadnik fiiini,a ti se jos i smejuljis
Treba da pogleda,ali ne da gleda Gledanje neka ostavi kad ja nisam pored njega..mada,mali je broj muškaraca koji se ponašaju kao džentlmeni..brže mu oko od pameti
Smatram to nepristojnim i neodgojenim ponašanjem i šta ću,kad sam tako odgojena
tacno sani... ali moze da bude sigurna u njegovu 100 procentnu veru i ljubav jer muskarci vise seru no sto to zaista rade... ako izuzmemo prave i ciste estete kojima zenska lepota daje poseban duhovi podsticaj za ipak neko vece nadignuce od onog prozaicnog zvanog zivan....