Ostaje uskraćen za jedno od mišljenja. Može i da upiše neki ubrzani kurs.
Ostaje uskraćen za jedno od mišljenja. Može i da upiše neki ubrzani kurs.
A šta ako je nekoj urmašici zapao za oko baš taj tvoj nick avatar potpis pa bi da se udvara a ne zna šta si ti to njoj sad kazo
a vid nemaš potpis![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Potpis sam svesno zanemario da ne bi došlo do pomenutog nerazumevanja.
Dobro, samo nemoj da se ljutiš![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
A šta ovde tačno treba da se radi?![]()
Human enthropy producer
Lupe sestro slatka
ovde se valjda udvaramo a mozda i ne![]()
Pa ne znam... oš tebi da sudvaram?![]()
Human enthropy producer
mozes i meni, na isto ti dodje![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Nemo` meni, ja sam baba, nego secas se Rileta, a? Mogla bi njemu da namignes malo i da trepnes
![]()
Hm, Cruz, a jel znaš ti da kuvaš?
Human enthropy producer
sto pitas?
![]()
Meni i ne pokušavajte da se udvarate, ja sam srca kamena![]()
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
Večnost je čista sadašnjost.
Cruz, zato što ja baš i numem, a znam da babs ume.
Zanesenjak, ko te pita za srce, imaš li još nešto kameno?![]()
Human enthropy producer
zen je dusa rajska![]()
kakvo je ovo udvaranje
niste nimalo romantične![]()
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
e jeste svi komplikovani...
plotarius transpareticus