Ja obozavam to stanje..kazu, zene vole da pate..volim tu slatku patnju...kad se eosusim ko grana od nespavanja, od gubitka apetita, od oblaka, od drhtavice,... a samo ostanu oci da sjaje..i svi ti kazu da si nestvarno lepa..i samo ti znas zbog cega.
Ja obozavam to stanje..kazu, zene vole da pate..volim tu slatku patnju...kad se eosusim ko grana od nespavanja, od gubitka apetita, od oblaka, od drhtavice,... a samo ostanu oci da sjaje..i svi ti kazu da si nestvarno lepa..i samo ti znas zbog cega.
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
Hteo sam da napišem više ali sam obrisao napisano. Bar u mojim godinama i u mojoj situaciji to je jedno bolesno stanje za koje nemam lek.
jeste, gvozdeni, malo zavisi od godina koliko si slobodan da pokažeš du svoju zaljubljenost...pogotovo ako imaš porodicu i tako, a desi se, brate, da se zaljubiš.... onda - em lepo, em muka.
mada, ja sam kao ptica tad.
a i sad....samo kao ptica, mislim....
где си пошла с крмељиве очи
Ma lepo je to stanje zaljubljenosti, podnosim ga nekako...nego ono...kada ne uspe...e to me dokrajči načisto.![]()
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
Onda uzmeš novu dozu?
To je ono stanje kada ne mogu da mislim i radim. Idem ulicom sa blazenim osmehom na licu, ma ne idem, ja leprsam........k'o da sam poludela.![]()
I ic nije zdravo stanje, pogotovo za svakodnevne obaveze, koje redovno u tom stanju zapustim.![]()
Ja se ne sećam,mnogo vremena je prošlo,zaboravio sam taj osećaj.![]()
Јој Ковач, благо теби.
Још мало, па нирвана.
Виш бре да је болес.![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ma koja more zaljubljenos..... To osecam samo kad mi se digne.
Da prostite na ostrom izrazu.![]()
Ko je srao van rupe ....?
Definitivno blokira nekad previse pricam previse cutim previse radim stvari za tu osobu tesko kontrolisem strasti i osecanja pa ih takodje previse pokazem.
Jedina dobra stvar je sto mrsam i sto sam sav onako spreman ma na sve da ginem ako treba u bukvalnom smislu.
Granice nema ceo zivot moze da se zaljubljuje to je sigurno i znam jos jedno da cu se uvek prezirati kad se zaljubim ma koliko da mi je lepo.
Па ето, ја немам дрхтавицу.
Стегне ме у грлу, заболи желудац и тако још по нешто, ал не дрхтим.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
dok sa bila zaljubljena, onda sam imala leptiriće u stomaku. i nisam nikad bila gladna.
где си пошла с крмељиве очи
Дефинитивно је одлично за линију.
И кад сам срећно и кад сам несрећно заљубљена.![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Zaljubljenost je bolest, groznica, hormoni te pice trista na sat, fokusiran si samo na predmet svoje ljubavi, kad nisi s njim sve je zivotarenje, kad si s njim ne mozes ga se nasititi, umires gladan na izvoru svoje zelje i pri tom mislis da si toliko mocan da osvojis univerzum.
umires gladan na izvoru svoje zelje![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
nisam u stanju![]()
ja mislim da se zaljubljujem samo u svoje iluzije![]()
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...