Hm..aj sad sta mislim ...hocu li ja to moci na srpskom ? ...probacu ..
Jeste li se nekad nasle u situaciji da mislite da druga strana ceka vash pogresan korak da bi lakse otisla, sta mislite tada? , kako ste reagovale/ kako bi reagovali ? Ili mozda bilo obrnuto ? jeste li vi nekad onako, po meni kukavicki cekale bash taj "pogresan korak" . Sta mislite o toj, po meni sebicnoj pojavi ?

Odgovori sa citatom

i radila sam kako mi se htelo...sada se trudim da budem ok i ne čekam ničiji pogrešan korak, pre ću gledati da li sam ja ta koja vuče na pogrešnu stranu....
I onda sam pocela traziti dlaku u jajetu,i napokon se desilo nesto sto sam jedva docekala i :trci: Pa-paa
pokušavam da joj kažem da to njemu samo daje kredit da je opet muštra (jer zna da će mu se uvek vratiti kad ona zamjauče), a ona ćuti.
,bilo prema sebi ili prema drugima.jednom mi je prebaceno da bas nisam morala to da kazem..mogla sam malo da -uvijem-,da sacekam gresku,da se izvadim na nju..jednostavno ne bi bilo samo do te greske..bio je apsolutno spoj dva razlicita karaktera.

Naravno da sam osetila da samo to ceka ali ... posto su se moja osecanja davno ugasila pricinila sam mu to zadovoljstvo
Nisam cekala vec odmah sut karta.
micke, pa ti opasna.