hahahah..uostalom pitaj sibi i njenog mr Sibi kako su me lecili od mamurluka :raz_067:
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
Beše ... ko zna koliko vitamina B, klometol protiv povraćanja .. dal je bio sok od paradajza, nešto se ne sećam :raz_097:
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
turili smo ti u tašnu onu flajkicu pelinkovca od 0,2 da imaš u vozu za ne daj bože... :raz_067:
i posle reci da se klin klinom ne izbija
Može, kad nema vešalica
Bez zezanja ja stavrano retko pijem ali kad pijem onda je to jooooj ,
U roku nekih 30 sati sam jednom popio 2,5 -3l pelinkovca ,,par litara špricera ,25-30 piva, 1,5 l loze i oko dve litre džek danijelsa
Otprilike od petka oko podne do nedelje oko 3 ujutro. Sa tim da se odigravalo u dve etape,
Popodne u nedelju sam imao takve padove šećera da sam se sav tresao
,pošto sam išao da gledam ,jelte moj Borac saKlsie u Kmenicu , kupio sam kilo šećera i neki sok od jabuke i onda kada naiđe pad šećera
ubacivao sam po pet šest kašika supenih šećera u 2dcl tog soka i to pio da bi podigao šećer
e to je bio mamurluk
mada bilo je još svetlih primera, inače veći deo tih pijanstva ja se nesećam, pričaju mi i prepričavaju , ali kažu ga ne delujem toliko pijan , više dobro pripit,međutim sećanja nema
3 litre ''pelinkovca''? meni je to gorko slatko - užas...i posle loza i pivo i...nijesi normalan.
где си пошла с крмељиве очи
Pa miko krene ,to sve lagano ,a ond ati se ubije osećaj i kreneš da piješ ko da je voda i onda pomračenje
To zavisi od osobe do osobe... mislim na rupe u pamćenju. Ne podnose svi alkohol isto. Nekog udari u stomak, a nekog u glavu.
meni su dve case dobrog vina dovoljni da zaspim .... ne funkcionisem posle dve case, a nisam pijana bemi li ga ..
ja sam sinoc pravio beton. sljiva i pivo. znam, to piju samo alavi ljudi i oni koji ne znaju da piju, ali palo je prvoklasno razvaljivanje. imajuci u vidu da sam jedva dosao gajbi, sad mi i nije toliko lose. cak sam zapalio pljugu i nije mi muka.
vole te lopovi!
Redovnim pijenjem povećavamo toleranciju na alkohol, kako bi naš narod rekao, "kalimo se".. tako da su i doze koje možemo da unesemo sve veće a da ne osećamo posledice. Problem nastaje kad tolerancija počne da opada .. e tad smo hebali čvorka.
samo dosta tecnosti..i b vitamin
Ja nisam nesto mnogo drugaciji od Kraljice po ovom pitanju. Jedem voce ko Robinson Kruso, serem jos cesce, sve to je propraceno onim kiselkastim ukusom u ustima nakon bljuvanja. Glavu cesem ako je dosegnem rukama, i sve to traje dok se ne izbljujem kako dolikuje. Kad napunim kanalizaciju lepim procentom iznutrica, glava prestaje da boli, i odvodi lakse disu!!!!
Superfici preciose!!!!!
Ko je srao van rupe ....?