ja se slazem cici sa tom recenicom, opisuje mene 100%.
ja se slazem cici sa tom recenicom, opisuje mene 100%.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ja sebe ne pronalazim kao sujetnog...To je siguran znak da jesam. Bar malo.
nije normalno ne biti sujetan... verujte mi. svi lazete, svi smo mi sujetni! neko priznaje a neko ne, a sto kaze majesty, mozda i ne lazete, nego niste prepoznali taj osecaj kod sebe
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Ја рекох да сам била убеђена да сам сујетна док не прочитах све ове дефиниције.
Ово ми је ипак све мало претерано у односу на оно што се у обичном говору сматра сујетом.
Значи, кад би ме анализирао неки психолог, можда не би закључио да јесам.
Мислим да у већини случајева умем да је препознам и да онда мало притиснем кочницу.
Не дозвољавам да ме ико вређа а камоли са мном брише под.
Нико ме више не може убедити да не вредим, да не видим себе, да сам глупа и остало.
Можда ме је баш моја сујета извукла да не подлегнем психичком малтретирању којем сам била изложена годинама.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
jutros sam zbog svoje sujete imala okršaj sa mm. sama sam kriva. al', pošto on nije ništa manje sujetan, večeras se lepo slažemo
где си пошла с крмељиве очи
sujeta je jedno zaebano osećanje...postavlja te na mesto koje ne zaslužuješ...a misliš da ga zaslužuješ.
i onda, to je jedno vrzino kolo....jako je dobro imati nekog pored sebe ko će stalno da te podseća da si govno od kokoške....bar je meni to korisno.
Evo pričalice ovde je napisano. http://razbibriga.net/showthread.php...4781#post44781
napisa mi danas jedan forumaš da sam iskompleksirana i još ponešto...mora da jesam, blago onome ko komplekse nema.
ipak, sujeta mi sigurno ne da da vidim kakvo je moje ponašanje prema drugim ljudima....bez obzira da li mi je do tih ljudi stalo na direktan ili indirektan način. dakle, kako iskoreniti (ili početi da se iskorenjuje) zlo kao što je sujeta?