ja se slazem cici sa tom recenicom, opisuje mene 100%.
ja se slazem cici sa tom recenicom, opisuje mene 100%.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Ðма Цици, ел видиш шта Ñве овде пише.
Важно је препознати то оÑећање год Ñебе.
Ð*ецимо, имам пример једне познанице коју је оÑтави дечко.
И након Ñати и Ñати кукњаве како њен живот више нема ÑмиÑла, рече: Да Ñам бар ја њега оÑтавила прва, да ми није жао...
МудроÑÑ‚ Ñе ÑаÑтоји у томе да Ñе баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Ja sebe ne pronalazim kao sujetnog...To je siguran znak da jesam. Bar malo.![]()
nije normalno ne biti sujetan... verujte mi. svi lazete, svi smo mi sujetni! neko priznaje a neko ne, a sto kaze majesty, mozda i ne lazete, nego niste prepoznali taj osecaj kod sebe![]()
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Ја рекох да Ñам била убеђена да Ñам Ñујетна док не прочитах Ñве ове дефиниције.
Ово ми је ипак Ñве мало претерано у одноÑу на оно што Ñе у обичном говору Ñматра Ñујетом.
Значи, кад би ме анализирао неки пÑихолог, можда не би закључио да јеÑам.
МиÑлим да у већини Ñлучајева умем да је препознам и да онда мало притиÑнем кочницу.
Ðе дозвољавам да ме ико вређа а камоли Ñа мном брише под.
Ðико ме више не може убедити да не вредим, да не видим Ñебе, да Ñам глупа и оÑтало.
Можда ме је баш моја Ñујета извукла да не подлегнем пÑихичком Ð¼Ð°Ð»Ñ‚Ñ€ÐµÑ‚Ð¸Ñ€Ð°ÑšÑ ƒ којем Ñам била изложена годинама.
МудроÑÑ‚ Ñе ÑаÑтоји у томе да Ñе баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Рто ми Ñе није могло деÑити.
Ðа физичко малтретирањРµ бих одмах реаговала, и јеÑам, ало ово је било много тешко препознати.
Ðли, хвала мојој Ñујети, јер ми је помогла.
Добро, не баш ништа. Увек ја ÑаÑлушам кад је разговор озбиљан.
Сваку критику размотрим, није баш да Ñкачем одмах.
Заправо, ја Ñкачем Ñамо кад играм, овако Ñам прилично Ñталожена,
па и на провокације одговарам тако.

jutros sam zbog svoje sujete imala okršaj sa mm. sama sam kriva. al', pošto on nije ništa manje sujetan, večeras se lepo slažemo![]()
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
sujeta je jedno zaebano osećanje...postavlja te na mesto koje ne zaslužuješ...a misliš da ga zaslužuješ.
i onda, to je jedno vrzino kolo....jako je dobro imati nekog pored sebe ko će stalno da te podseća da si govno od kokoške....bar je meni to korisno.

Evo pričalice ovde je napisano. http://razbibriga.net/showthread.php...4781#post44781
napisa mi danas jedan forumaš da sam iskompleksirana i još ponešto...mora da jesam, blago onome ko komplekse nema.
ipak, sujeta mi sigurno ne da da vidim kakvo je moje ponašanje prema drugim ljudima....bez obzira da li mi je do tih ljudi stalo na direktan ili indirektan način. dakle, kako iskoreniti (ili početi da se iskorenjuje) zlo kao što je sujeta?
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0