znateal onomad
![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ispada da su samo žene nedoebane...svašta, a ko je kriv za to? opet - žene.
где си пошла с крмељиве очи
kako su izumrli dinosaurusi...
on:
ona:
on:
ona:
on:
ona:
I ko je kriv?![]()
Večnost je čista sadašnjost.
ko?
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ja mislim da je kriv on jer je bio dosadan...
žene ne padaju na ovo...
a pravi muškarci znaju da ovonije prepreka nego izazov...
e tako...![]()
Пда... Што би жена радила вако:?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
a jes glupo:raz_114:
где си пошла с крмељиве очи
ako mogu da repliciram i da se ne slozim sa gore iznetim stavom. naime, poznato je da su dinosaurusi bili cvrsti i da se kod njih znalo ko kida zubima plen, a ko nosi roze cvetice iza uveta. bili su strogi ali pravicni. po ceo dan su cuvali zene i pokusavali da stave hranu na sto, a kada bi hteli da uzivaju u seksualnom odnosu, zenke bi ih glatko odbijale a sve pod izgovorom "a pravi muškarci znaju da ovonije prepreka nego izazov..." jedina greska dinosaurusa je bila sto nisu uzeli motku i krenuli da biju dok istu ne polome. da su to uradili, sada bi mali t-rexovi trcali lipovackom sumom i plasili eru ojdanica kada krene putem svog motela na ibarskoj.
vole te lopovi!
ne kapiras. nije prva umrla jer je nisu tukli. da jesu, ne bi doslo do pomora. to je poenta i sustina svega.
vole te lopovi!
jako je bitno da utvrdimo ko je kriv, i onda da znamo ko je kriv![]()
ovaj avatar nema veze sa mnom...
dok ne polome motku.
jbt zajebavancija....
vole te lopovi!
Ja je prvo onesvestim pa joj onda mirno smestim.To si mislio?
E dobro.. pošto si preživeo ovih par dana, ispričaću ti jednu priču...
Gledala sam jednom eksperiment. Mislim da je onaj blesavi prof. Marić bio gost u
nekoj emisiji, pa je da bi potkrepio svoju priču prikazao sledeće.
U prostoriji sede dečak i devojčica od po 6 godina.
Prvo daju sladoled dečaku, a devojčici ne. I onda ona krene da obigrava oko njega,
pa te ''ti si moj najbolji drug'', ''najviše volim s tobom da se igram'', pa ''daj mi još griz'' ukratko smaže ona njemu više od pola sladoleda.
Zatim njoj daju sladoled, a njemu ne. Šlihtao se, kumio, molio.. ništa mu nije pomoglo...
Nije mu dala ni da se približi sladoledu. Sve je pojela sama.
E sad.. dečak jeste fizički jači od nje.. nije znao za skrivenu kameru i mogao je da je prebije...
ali nije...
Podrazumevamo navedenu definiciju... manje više.
Nije uvreda, već dijagnoza.
Ima tu malo više od blagotvornog dejstva sexa, nedoyebane obično traže i pažnju i razumevanje suprotnog pola (zato i jesu nedoyebane), dominantno i agresivno ponašanje može da bude u plusu, ali ako naiđe na otpor mužjaka, odlazi u minus fazu. Svakome od nas se desi da povremeno ispoljimo simptome koje si naveo, ali hronično stanje nedoyebanosti daje malo oštriju kliničku sliku...