niki me ne startuje...sudbo kleta
niki me ne startuje...sudbo kleta
Зарибаћеш
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ja sam danas dozivela da mi je prisao jedan,nicim izazvan,ni ne znamo se,eventualno na cao-cao smo, i mrtav ladan mi kaze '' kad cemo da se karamo''
i dobro, posle se vrati on nakon nekih 15 minuta,i krene sa tim sto ja necu da dodjem do njega na malo seksa ,te da posto sam ja verna ja ne znam da uzivam u zivotu i da sam lezbejka jer mi se niko ne svidja
Mene je jedan u autobusu pitao, sedi na sedistu naspram mog, kaze, je li ocemo da pravimo mi male sampione, a ? a ja cula sampinjone, pa ga guska jos pitam sta bre da pravimo
to sam ja
Ja nisam imala nikake čudne slučajeve...jedino ako se računja što me tako poneki pustijo preko reda u maksijui u banKi...a to je valjda zato što su kulturni
A i imala sam jedan susret u tom maksiju i to se pretvorilo u višemesečnu, zamalo i višegodišnju vezu
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ili obrnuto
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
koga startujete vas dve ovako rano?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Postavis mamac i cekas, kad zagrize klepis je toljagom i odvuces u svoju jazbinu.
Aha, to je razmisljanje pecinskog coveka a oni su se dobro razumeli u lov.
pa ok, svako koristi atribut kojim raspolaze..
if you open your mind too much your brain will fall out
Toljaga je iz raja izasla.
jes vala.
if you open your mind too much your brain will fall out