ne znam...nisam nikad probo, al ne verujem ni da bi probo...
ne znam...nisam nikad probo, al ne verujem ni da bi probo...
Ја сам пробао...
Наиме, у последњих годину и по дана скоро цела моја околина ми је препоручивала или инсистирала на упознавању мени сродних душа.
А мени глупо да одбијем да упознам неку девојку и то ми је увек некако непристојно од стране мушкарца.
И тако сам био у ситуацији да упознам скоро десет девојака које су биле идеалне за мене, судећи по ставовима мојих сестара или пријатељица (занимљиво је да ми нико од пријатеља није предложио тако нешто).
Оно што ме је највише разочарало јесте колико ме поједини од тих људи уопште не познају (сестре, не пријатељице... њихови предлози су били вредни поштовања) и није ми јасно како им је могло пасти на памет да бих ја могао да нађем нешто занимљиво у неким особама.
После неког времена већина је дошла до закључка да је најбоље да ја сам себи тражим сродну или било какву душу па су одустали од мене.
Све осим куме.
Мада, за куму морам признати да ме је упознала с најзанимљивијим девојкама и да једина тачно разуме мој укус и склоности.
Само, мислим да ћу на крају сам срести ту жену на поптуно неочекиваном месту...
Oooo... što ste komplikovani vi što verujete u tu jednu jedinu srodnu dušu...![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Bio, prosle godine.... mrzim kad zhensko ima 3x vecu platu od mene
uf.. pa još kad to saopšti na prvom sastanku...![]()
posle tražiš đavola...![]()
danas ti sastanci ''na slepo'' su manje neizvesni nego nekada. bar bi trebalo da budu, mislim.
где си пошла с крмељиве очи
Не знам шта би могло да ме натера да одем на такав састанак.
Покушавам да разумем да људи данас имају мало времена за изласке...
С друге стране, излазим и видим да и није баш тако.
Све је пуно, људи излазе.
Више је слободних но парова.
Али, нико никоме не прилази.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
čekaj, kvin....da li sastanak ''na slepo'' mora nužno da vodi nekoj vezi?
zar se ti i ja nismo videle, a da se nismo poznavale, osim na forumu? pa je ispalo prijatno po podne....missim, što sastanak ''na slepo'' mora da bude obavezujući?
Ех Причо, ово је ЉиС тема...
Тешко да се нас две баш нисмо познавале после онолико приче овде, наших слика, слика наше деце...
Причам о ономе: имам друга/другарицу за тебе.
Ту се некако подразумева да се виђамо ради евентуалног мувања, иначе, што бисмо ишли тако насамо а да се у животу нисмо видели нит реч разменили.
Ондак, посоје и састанци наслепо преко огласа, неке агенције за упознавање...
Што би се рекло – проводаџисање.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ljubav kao lastavica? gospođo karaklapić.....rosini u petak....:raz_114:
ne treba osudjivati nijednu mogucnost upoznavanja u ovo vreme otudjenosti samo ne ocekujte previse jer nam ni svaka osoba koju upoznamo na drugi nacin nije idealna i mnoge odbacujemo kao i na tim sastancima a mogu proizaci i neki lepi trenuci
Не мора.
Али ... Како да кажем, врло је непријатна ситуација.
Зна се зашто смо ту, елте.
Постоје ваљда и други начини да се двоје тако упознају.
Мислим, да имам тако друга и другарицу па мислим да су једно за друго, направила бих као неку седељку, предложила неки излазак са друштвом, било шта...
Па они нек даље виде да ли ће и шта ће.
Не би их тако понижавала...
pa i to nameštanje je isto neprijatno...uvek se provali zbog koga se prave takve sedeljke....
Па не мора да буде, мислим, они не морају ни да буду обавештени![]()