odok u 6 na slepo sa jednom 4umasicom... ak me ne bude nocas znaci da sam oslepeo pa numem da nadjem put do kuce....
ae marlone nek tie sasrećom
ne idem u rudnik da mi treba srece
al' ipak fala na dobrim zeljama
rudarski je to poso
i niko poslen ni fala da ti kaže
pa ne znam...zašto sastanci na slepo ne bi bili sastanci na lepo?
где си пошла с крмељиве очи
al' ste bre... ma kafa bre bila samo... sta mislite da cu se ofiram na forumu s kim se na slepo...
ma jok bre
kaze zena fina doduse , izvini marlone ali znam da volis samo devojke do 300 meseci i znala sam da ne mogu da na taj nacin da se vidim sa tobom pa sm slagala da vidim ko je taj marlon...
jecam nako lijepo i sochno i za srpsku i bozic....
p.s rekla da ce sledeci put da dovede cerku studentkinju kaze ona se smeje kad cita sta pisem na ljis...
ijao, mama i cerka...tipicna muska mastarija
posle ce cerka da dovede sestru od tetke, pa ce ona kosiju, pa komsija kuce i ihhaaa svasta ces ti jos da nam ispricas o sastancima na slepo
nema mame.. samo cerka
mama je dovodi da se ne spotakne na klizavici
pa, sve smo mi necije cerke
hahahahaa! devojke do 300 meseci :raz_114:
где си пошла с крмељиве очи
u meni sve cerke prvo vide brata pa ako im zasjaje oke... nako.... zaborave na bratoubilacki instikt
a ako ne zasjaje onda im budem deqa....
pa najlepse...malo znaju a misle da su najpametnije, zeljne novih iskustava, nisu formalisti, znaju da uzivaju i svidja im se hedonizam... svakaki , ne inate se, imaju druagrice slicnih pogleda na svet.... sta jos treba a da.. zaljubljive i nisu toliko ljubomorne kao zene u tridesetim ili cetrdesetim ako imas i druge zene