a zar danas postoje tak'i sastanci,pored facebuka??:D Salu na stranu,pokusala ja,par puta tako..ne mogu bas da kazem da su svi bili neslavni,ali vecina je. I ispostavilo se da onda,kad sam se ja najvise trudila da dobro izgledam,kad se pojavim na satsanku samo gledam da sto pre pobegnem,dok u situacijama gde sam se pojavljivala apa drapa,uvek je bilo super..
sastanci na slepo, a u kojem veku?kako danas može nešto da bude na slepo pored neta i ostalih multimedijalnih mogućnost da se vidi neko i da se vidi sve
![]()
ja sam imala par...i sta znam..nemam neka bas losa iskustva..mada,kad god mi je neko namestio date,(sto se u poslednje vreme cesto desava,moji oce opet da me udome)) bilo je bzvz,jedva sam cekala da pobegnem..
uf, što mi smeta to udomljavanje...kao da smo iz vremena zone zamfirove.
где си пошла с крмељиве очи
hahah..a znas da mi mama kupuje suknje i aljine i stalno me tera da se skockavam :D
moja digla ruke hahahaha....
где си пошла с крмељиве очи
Моју баш брига.![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
mene kum smara..da mu dovedem kumu svaki sledeći put...al da bude ovakva ..pa onakva..pa da voli ovo ..pa ono...Mislim se dal on za sebe nešto traži il zamene...
Ja stalno nešto petljam za kao ozbiljno...al sve ode u zezanciju..Valjda sam navikao sam ..i sad čoveče sve teže..da se odlučim..ne odgovara mi ni kao jedna.. a lažem..sam sebe..
A više na slepo se muvam nego ovako....nekako mi zanimljivo..Obično bude jednom i nikad više...al nema veze..teraj..mada i to dosadi..a nagleda se čovek svačega..i nikad nije ono što vidiš tj.što neko reče što ti se servira...
Pa i to što ti radiš je na neki način na slepo. Mislim.. to što ne pecaš na tenane,
nako jedno po jedno, nego zabaciš mrežu pa šta god da je u njoj dobro je...![]()
Večnost je čista sadašnjost.