imao sam ja u drustvu jednog pedera ali covek toliko lep bio da smo zbog njega uvek bili okruzeni sa najboljim ribama, naravno svima je odgovaralo
imao sam ja u drustvu jednog pedera ali covek toliko lep bio da smo zbog njega uvek bili okruzeni sa najboljim ribama, naravno svima je odgovaralo
где си пошла с крмељиве очи
Педер се не постаје, колико сам имала прилике да сазнам.
Педер се постаје још у мамином стомаку кад се некакве информације побркају.
Стварно нисам стручњак, ал тако некако испада.
Само што је васпитање оно што кочи те људе да признају прво себи а онда и другима.
У ... да кажем, либералнијим срединама се то дешава далеко раније, а код нас се неки крију целог живота.
Не знам да ли може лечи и да ли треба да се лечи.
Хомосексуалаца је било одувек и мислим да их има много више него што може и да се претпостави.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
pa znam i ja to, ali me je njen komentar zaprepastio....to sam joj i rekla.
sećaš li se...u stvari - mlada si i verovatno ti nije poznato, ali nekada lepotan holivuda rok hadson je umro od ejdsa, tamo negde 1984., na primer...i svi su bili šokirani tom vešću pod jedan, a pod dva što je umro od te bolesti, jer niko nije imao blagog pojma da onakav dasa može da bude peder....
U životu sam srela puno homoseksualaca i jako se lepo slažem sa njima, sa jednim sam i odrasla. Poštujem ih. A što se tiče feminiziranih muškaraca iliti latentnih homoseksualaca ... koji se po svemu sudeći još nisu opredelili šta su ... ne mislim ništa.
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Obično i izgledaju boli glava ... moj drug je izgledao kao bombonica, krupne okice, kovrdžava duga kosica... u to vreme su devojke bile lude za njim, al eto, on nije davao ni pet para na to, vešto je prikrivao i to jako dugo, posle mu se ukazala prilika da ode za Australiju... i eto... Sve u svemu, nije bio srećan ... stp puta mi je rekao da bi dao ne znam šta kad bi ga neka devojka zainteresovala.
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
ne znam šta više da kažem na ovu temu....ne znam ni jednog ženstvenog, jedan mi je samo sumnjiv, ali dugarica kaže da nije sumnjiv....i tako.